top of page

Catàleg de l'exposició · DEL VELL AL NOU/DEL NOU AL VELL

Del vell al nou/Del nou al vell, comissariada per Fina Duran

MUSEU DE CERDANYOLA · 20/10/2017 - 31/12/2017

CENTRE ARTS SANTA MÒNICA · 15/02/2018 - 03/04/2018

INSTITUT D'ESTUDIS ILERDENCS · 20/09/2018 - 1/11/2018


Bernat Puigdollers és autor de Com definim la nostra realitat que acompanya la peça de Mariona Moncunill i Sergi Botella Catalunya en miniatura.


Catàleg de l'exposició comissariada per Fina Duran al Centre Arts Santa Mònica amb itinerància a l'Institut d'Estudis Ilerdencs. Del passat ens arriben fragments de la seva realitat, i des del present els anem teixint fins a configurar una memòria. El nostre propi relat ens ajuda a crear una identitat que ens caracteritza i ens dona pistes d'allò que volem ser a partir d'un ahir que hem construït des del l'avui. L'artista forma part d'aquest entrellat que ajuda a crear la nostra memòria; però, al mateix temps, des de la seva mirada, pot ajudar-nos a posar en qüestió motius i raons que han fet un determinat relat que ens configura. L'exposició Del vell al nou / Del nou al vell ens planteja diverses mirades d'artistes i teòrics que ens ajuden a qüestionar la memòria que ens ha arribat per tal d'anar construint una nova realitat.Edita: Institut d'Estudis Ilerdencs

Any: 2018

Pàgines: 78

Mides: 21 x 15 cm

Idioma: català, anglès


Textos: Joan M. Minguet, Xavier Antich, Mercè Alsina i Bernat Puigdollers.

Artistes: Daniela Ortiz, Xose Quiroga, Jesús Galdón, Tom Carr, Jordi Tolosa, Patrícia Gómez, María José González, Jordi Canudas, Isabel Banal, Mariona Moncunill, Sergi Botella, Sitesize i Carlos Pazos.

 

LA PREMSA N'HA DIT...

El Punt Avui 10/01/2018 Entre passat i present


Comments


Historiador i crític d'Art
bottom of page